zondag 27 november 2016

Back to the normal life...

Het is eigenlijk een hele tijd geleden dat ik een echte blog online heb geplaatst op deze site/pagina/blog. Dit is iets wat ik hoop vanaf nu weer echt op te gaan pakken en bij te kunnen en gaan houden.
Vandaar nu ook even een kort berichtje! ^^

Sinds twee weken ben ik alweer terug in het koude kikkerlandje, Nederland...Het is hier allemaal weer enorm wennen wat mij wat minder makkelijk afgaat dan ik had gehoopt. Ik had dit natuurlijk wel kunnen verwachten, dus als een echte verrassing is dit niet echt gekomen.

Ik heb daar, in Indonesië, echt een onwijs mooie, bijzondere en leerzame tijd gehad waarin ik zo ontzettend veel heb gezien, gedaan, beleefd heb en hem mogen zien en doen.. ik kan er wel uren over praten en dan denk ik dat ik alsnog de helft van alles vergeet om te melden haha!
Ik heb er niet alleen dingen van de cultuur geleerd, maar ik ben mezelf ook een aantal keren flink tegen gekomen en heb hier veel van geleerd.
Het heeft mij dus zowel rondom mijzelf nieuwe dingen opgeleverd als daarbuiten, en dan kijk ik ook richting de zorg en hoe dat daar gaat, on-ge-lofe-lijk! Een heel andere wereld heb ik gezien voor twee maanden lang waarin ik bepaalde dingen enorm ben gaan waarderen. Eén van de dingen is hoe de zorg hier in Nederland geregeld is en op orde is ten opzichte van daar (ik zal daar een aparte blog over gaan schrijven voor jullie, want anders wordt dit echt een mega verhaal haha!)

De aankomende tijd weer heel druk bezig met mijn tweede deel van de minor en daarna stage lopen.
Ik hoop dat ik vanaf nu deze blog weer wat op kan en ga pakken, jullie weer wat dingen over de zorg en zo kan gaan vertellen op verschillende vlakken en over verschillende onderwerpen.
Natuurlijk zal het vooral gaan over hier in Nederland, maar ik zal jullie ook gauw het één en ander over Indonesië vertellen om jullie nog wat mee te nemen in mijn reis daar en om jullie te vertellen hoe anders het is en kan zijn.


Natuurlijk geldt ook nog steeds; mocht je vragen, tips of ideetjes hebben.. laat het mij dan weten! = D

Tot snel!