dinsdag 28 november 2017

#92 Een op Disney-films gebasseerde documentaire

Af en toe is het heerlijk om wat op YouTube rond te klikken en bij interessante of bijzondere filmpjes uit te komen. Zo ook bij een kort fragment van RTL Late Night "Spraakvermogen terug door Disney; in gesprek met autistische Ebel"...

zondag 26 november 2017

#91 Update onderzoek

Daar was ik weer!
Dit keer (weer) met een blog over mijn onderzoek, iets waar ik nu dag in dag uit mee bezig ben en iets moois van probeer te maken. Een onderzoek waar het einde van in zicht begint te komen!

woensdag 15 november 2017

#90 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Hoi hoi,
Daar ben ik weer. Het is alweer even een poosje geleden, want merk dat onderzoek toch wel wat meer tijd nu in beslag neemt waardoor mijn blog dan toch wat op een laag pitje komt te staan. Maar hier ben ik dan toch weer een keertje. Dit keer met een blog over de nieuwe serie sinds eind oktober.
Zoals velen wel weten is er sinds kort een nieuwe serie op TV, op NPO 1: Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Het is een verfilming van het boek wat geschreven is door 'mister himself' Hendrik Groen. Maandag 23 oktober (2017) was de eerste aflevering van de nieuwe serie op TV te zien.