zaterdag 16 januari 2016

Hoe kun je leren ...?

In de afgelopen jaren heb ik tijdens het studeren gemerkt dat er ontzettend veel manier zijn om te leren. Het is dan natuurlijk wel handig om erachter te komen wat nu eigenlijk je eigen leerstijl is en wat voor jou werkt (bijv. om een tentamen te leren).

Nu ik weer vlak voor een tentamenperiode zit leek het me daarom leuk om hier een blog over te schrijven en jullie wat tips/ideetjes te geven.

vrijdag 15 januari 2016

Druk, druk en genoeg te doen

En toen was periode 2 van dit schooljaar alweer bijna voorbij.
Aankomende dinsdag (19 januari) heb ik een tentamen en dan "soort van" anderhalve week vrij.
Nu dus druk aan het leren voor het tentamen om daarna een paar dagen weer lekker te kunnen gaan werken! (na mijn tentamen dan haha!)

dinsdag 12 januari 2016

Uitdaging op de revalidatie



Zoals jullie weten en in mijn blogs hebben kunnen lezen, werk ik op een revalidatie afdeling.
Hier is het erg wisselend wat betreft de cliƫnten die er liggen, waarvoor ze zijn gekomen en wat voor zorg zij wel en niet nodig hebben/zijn.
Doordat er al zo'n groot verschil te vinden is tussen cliƫnten is er al een vrij grote uitdaging, met name als je er weer aan het werk bent/gaat wanneer er een aantal nieuwe opnames zijn.

Maar wat nou als je er een paar dagen werkt, de "ritueeltjes" en ADL 's ochtends weet en doorhebt hoe iedereen geholpen moet worden... hoe kun je dan nog uitdaging voor jezelf hebben en houden in het werk?

donderdag 7 januari 2016

IJsvrij en studeren

Pfff, wat ben ik blij met mijn kacheltje op mijn kamer haha!
En wat ben ik blij dat ik nauwelijks de deur uit heb hoeven gaan.

Hier in het noorden is het ineens echt heel bizar weer vergeleken met de rest van Nederland. Bijna uit het niets is het van zacht winterweer naar ijzel, gladheid en zelfs sneeuw gegaan!
Zelfs de scholen zijn hierdoor gesloten....

maandag 4 januari 2016

Frisse start

Happy New Year ! ! // Gelukkig Nieuw Jaar ! !
En toen waren we alweer 2016, wat is 2015 voorbij gevlogen! Er zijn zo ontzettend veel dingen gebeurd, een jaar met veel pieken en dalen. 


Zo ben ik afgelopen jaar begonnen met het maken van deze blog. Een heel nieuwe uitdaging, iets wat ik nog niet eerder gedaan of geprobeerd heb maar waar ik heel veel plezier een beleef.

Om toch goed te beginnen met 2016 zijn er wat dingetjes hier op mijn blog veranderd.
Zoals jullie kunnen zien heb ik een eigen logo gekregen op mijn blog. Deze heeft mijn vriend voor mij gemaakt (Thom).
Hij vind het super leuk om bezig te zijn met design en wilde mij graag helpen met een logo voor op mijn blog.

Ook zien jullie dat ik een nieuwe lay-out op mijn blog heb.
Een frisse start met een frisse/nieuwe achtergrond. Ik hoop dat jullie heb mooi vinden en tevreden mee zijn, zou wel zo fijn zijn... aangezien jullie mijn blog lezen en hem steeds zien haha!

Ik hoop dat jullie de nieuwe veranderingen mooi vinden.
Zelf ben ik er in ieder geval heel blij mee en ben ik trots op wat er nu staat en wat het is!
Met zo'n (soort van) nieuwe blog kan ik weer een hele tijd vooruit en heb ik nu al zin om er weer heel veel nieuwe berichten op te plaatsen over van alles en nog wat!

Graag hoor ik ook van jullie wat jullie er van vinden (of wat jullie graag zouden willen zien hier op mijn blog). Wie weet kan ik er wat mee en neem ik het mee hier op mijn blog (ofwel in mijn lay-out, logo, blogberichten, plaatjes, foto's, filmpjes, ....)